Ontslagen UFC’er doodsbang voor… UFC: ‘Zal eruit zien als zelfmoord’

5 mei 2021

Voormalig UFC'er Diego Sanchez is doodsbang voor... de UFC. The Nightmare zei doodsbang te zijn voor de miljardenorganisatie nu hij niet langer meer bij hen onder contract staat.


Volgens de 39-jarige kan de UFC hem in de komende 2 jaar vermoorden. Daarbij zei hij dat de UFC het dan zou maskeren als zelfmoord. Sanchez werd recent ontslagen door de UFC. Een meningsverschil tussen zijn coach Joshua Fabia en UFC-advocaat Hunter Campbell lag hieraan ten grondslag. Het onderwerp ging over medische dossiers.

Sanchez was sinds 2015 UFC'er en daarmee de langstzittende vechter. In een gesprek met Sirius XM’s MMA Today met RJ Clifford en Anthony Smith ging hij in op zijn huidige situatie. Ook brandde hij de UFC helemaal af en zei hij enkele heftige dingen.

ex-UFC'er bang voor UFC
"Ik ga jullie nu eerlijk vertellen dat ik bang ben voor mijn leven. Ik ben bang dat dit bedrijf, dit wereldwijde monopolie van een miljardenbedrijf, achter mij aan zal komen. Over 2 jaar zou er iets met mij kunnen gebeuren. Misschien over een paar jaar."

Wat precies? Kon van alles zijn, rondde Sanchez af. "Dat ze zeggen van: 'Oh, Diego heeft een overdosis genomen', een of andere zelfmoordpoging. Ik weet het niet. Het zou me niets verbazen als mij dat zou overkomen", aldus Sanchez. Zie hier alles: