YouTuber Jake Paul gaat ring in met broertje van bokslegende: ‘Ik ga hem een kopje kleiner maken’

23 juni 2022

Getty Images

Jake Paul maakt zijn woorden eindelijk waar en gaat binnenkort terug de ring in. De Amerikaanse social media-persoonlijkheid gaf al eerder aan (ooit) te gaan vechten met bokslegende Mike Tyson, maar zal als opwarmertje op 6 augustus de ring instappen met Tommy Fury.


Het gevecht tussen de 2 zou eerst vorig jaar plaatsvinden, maar werd verplaatst omdat de hoofdact van de avond Tyson Fury zich terug moest trekken. Na maanden van heen en weer gescheld stappen Paul en Fury dan eindelijk de boksring in.

Kopje kleiner
In Madison Square Garden te New York zal het gevecht tussen Paul en Fury de headliner delen met 7-voudig wereldkampioen Amanda Serrano. Op IG laat Paul weten: "Oké mensen, hij heeft 'een paar' gegroeid vannacht. Het is officieel, ik maak die kleine Fury een kopje kleiner." De laatste wedstrijd van Paul was vorig jaar in december.

Wie is de volgende tegenstander van Jake Paul?


Jake Paul bokst op 6 augustus in New York tegen Tommy Fury, de broer van bokslegende Tyson Fury. De 23-jarige Engelsman is een professioneel bokser en is bekend van z'n deelname aan de reality-show Love Island.