🎥💰 | Zoveel verdiende Floyd Mayweather al aan gevecht met Logan Paul

5 juni 2021

Floyd Mayweather jr. vecht in de nacht van zaterdag op zondag tegen YouTube-ster Logan Paul. Tegenover TMZ gaf Money toe hoeveel pegels hij al verdiend heeft aan het gevecht, nog voordat het moet beginnen! Ook ging hij in op het mogelijke vervolg van zijn loopbaan.


Mayweather jr. was eigenlijk al lang gestopt als profbokser, maar liet zich uitdagen en had daar nog geen seconde spijt van. "Ik heb al 30 miljoen dollar verdiend aan dit gevecht", zei hij lachend. "Dat gebeurt er als je Mayweather heet."

Geld verdienen
Ook legde Mayweather uit dat het voor hem geen moeilijke keuze was om een niet-vechter, aangezien boksende YouTube-sterren wereldwijd de nodige kritiek krijgen, tegenover zich te krijgen. "Weet je, ik was ook de 1e die een soort overstap maakte door boksen en MMA te mixen", doelde hij op zijn boksgevecht met MMA-legende Conor McGregor.

Wat gaat er met en tegen Logan gebeuren, en daarna? "Plezier hebben", rondde Mayweather af. "De rest zien we wel." Of hij tegen Logan's broertje, pet-steler Jake Paul, wil vechten. "We zullen zien. We weten niet wat de toekomst brengt."