🎥 | Gaat het?! Cambuur – FC Utrecht al na 20 seconden stilgelegd

21 november 2021

Het duel tussen Cambuur en FC Utrecht is al na een seconde of 20 stilgelegd. Supporters van Cambuur staken vuurwerk af en gooiden dat het stadion in. Het is al de zoveelste keer dat het gebeurt dit voetbalweekend. De supporters zijn vermoedelijk boos dat ze het stadion niet in mogen en/of dat ze geen vuurwerk mogen afsteken deze oud en nieuw.


Even later werd het spel wéér stilgelegd. Dit keer kwamen de fans ook daadwerkelijk het stadion binnen. AD-verslaggever Tim Reedijk schrijft op Twitter dat er een fotograaf is bekogeld.Eerder dit weekend werd er ook vuurwerk afgestoken bij AZ - NEC, Heracles - Fortuna Sittard, FC Den Bosch - TOP Oss.


Cambuur pakt 3 punten
In Leeuwarden won Cambuur met 2-1 van FC Utrecht. Roberts Uldrikis scoorde in de 21e minuut de 1-0. Na ruim een halfuur spelen was het Moussa Sylla die voor de gelijkmaker zorgde. In de 54e minuut was het Jamie Jacobs die Cambuur aan de 3 punten hielp.

Het team van trainer Henk de Jong heeft nu 21 punten na 13 wedstrijden en staat 7e in de Eredivisie. FC Utrecht is de nummer 4 met 23 punten na 13 duels.