🎥 | Bij Ajax mislukte Ocampos schiet fenomenaal raak voor Sevilla tegen PSV én geeft hakassist op Gudelj

Sjors Tanis • 23:24, 16-02-2023 / Laatste Update: 23:50, 11-12-2023

PSV zit in de problemen in Sevilla tijdens de heenwedstrijd in de tussenronde van de Europa League. In de 50e minuut scoorde Lucas Ocampos (in de 1e seizoenshelft op huurbasis mislukt bij Ajax) op zeer fraaie wijze de 2-0. De Argentijn viel in bij het begin van de 2e helft.

Check de video van die goal hierboven! Vlak voor rust had Youssef En-Nesyri de thuisploeg al op voorsprong gezet.

Ook goal Gudelj (oud-Ajax) na assist Ocampos

In de 55e minuut werd het ook nog 3-0 voor Sevilla. Wéér was het doelpunt van een oud-speler van Ajax: Nemanja Gudelj. De assist? Van Ocampos. Met de hak. Check die goal hieronder! De return is donderdag 23 februari in Eindhoven.