🎥 | Elmo Lieftink schiet De Graafschap heerlijk op voorsprong tegen Almere, NAC verliest

Trevor Wagener • 23:27, 23-04-2021 / Laatste Update: 08:05, 07-01-2024

Wat een goal! De Graafschap-middenvelder Elmo Lieftink bewees zijn club een grote dienst in de Keuken Kampioen Divisie-kraker met Almere City. In de 1e helft haalde hij verwoestend uit met buitenkantje links en schoot heerlijk raak!

Hiermee peunde hij De Graafschap al naar 3 minuten weer stukje meer naar de eredivisie. Hoewel er volop vuurwerk af werd gestoken, werd er in de 1e nog wel even gewacht tot de rook weg was getrokken. Kort daarna werd er verder gespeeld. Overigens was dat niet de enige KKD-pot die stil werd gelegd vanwege rookontwikkelingen.

NAC averij fa

Eerder op de avond verspilde NAC dure punten tegen Excelsior. De ploeg van Maurice Steijn ging in het eigen Rat Verlegh Stadion met 1-2 onderuit tegen het uitgespeelde Excelsior. NAC kwam kort voor rust nog wel op voorsprong via een rake strafschop van middenvelder Mounir El Allouchi. In de 55ste en 60ste minuut maakte Reuven Niemeijer er 2 voor Excelsior.