Feyenoord bevestigt deal met Castore: ‘Een belangrijke nieuwe speler’

27 januari 2023

Getty Images

Dag Adidas, hallo Castore. Feyenoord speelt vanaf komend seizoen met een nieuwe kledingsponsor. Vrijdagochtend maakten beide partijen de deal wereldkundig. "Castore heeft zich geprofileerd als een belangrijke nieuwe speler in de wereld van de sportkleding", aldus commercieel Joris van Dijk.


"Wij zijn uitermate onder de indruk van hen en delen hun mentaliteit en ambitie om te groeien", aldus Van Dijk. Feyenoord en Castore hebben een deal tot medio 2029 gesloten.

Eerste Nederlandse club
Ook het sportmerk uit Manchester is tevreden met de aankomende samenwerking. "We zijn ongelooflijk trots dat wij onze verbintenis met Feyenoord vandaag bekend kunnen maken", aldus Pascal Lafitte, directeur partnerships van Castore. "Samenwerken met een club met zo’n imposant verleden en voor het eerst actief zijn op de Nederlandse markt is een belangrijke stap voor ons."

Feyenoord is de eerste Nederlandse ploeg die Castore sponsort. Verder zijn ze partner van onder meer Newcastle United, Aston Villa, Rangers, Bayer Leverkusen en F1-teams McLaren en Oracle Red Bull Racing.