Feyenoord heeft nu al alle seizoenkaarten verkocht voor komend seizoen

23 juni 2022

ANP
Feyenoord

Feyenoord heeft alle beschikbare seizoenkaarten verkocht. De Rotterdamse club had de limiet op 33.000 gezet. Dinsdag werd dat aantal al bereikt.


"De club is zeer verheugd om ook in de komende voetbaljaargang weer te mogen rekenen op zoveel seizoenkaarthouders", meldt de nummer 3 van de Eredivisie. "Hoewel de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen nog even op zich laat wachten, laat het aantal verlengde en verkochte seizoenkaarten zien dat het legioen klaar is voor het maken van nieuwe herinneringen in De Kuip. Op naar weer een mooi Feyenoord-seizoen!"

Europa League
De ploeg van trainer Arne Slot bereikte afgelopen seizoen de finale van de Conference League, waarin AS Roma met 1-0 te sterk was. Komend seizoen doet Feyenoord in Europees verband mee aan de Europa League.

Maandag begint Feyenoord
De Rotterdammers beginnen maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste oefenwedstrijd is op 2 juli tegen de Deense club FC Kopenhagen. Dat duel vindt plaats op jeugdcomplex Varkenoord. Feyenoord gaat in de voorbereiding op trainingskamp naar Oostenrijk en oefent tegen onder meer Union, Olympique Lyon en NAC Breda.