Heren van Veronica Offside onder indruk van Feyenoord: ‘Verbazingwekkend goed’

12 september 2022

Pro Shots

Feyenoord won zondagavond eenvoudig de stadsderby van Sparta (3-0). De ploeg onderging deze zomer een transformatie, veel sterspelers van vorig seizoen zijn vertrokken, maar vooralsnog heeft Arne Slot er aardig van gemaakt in een korte tijd. Dat kan op complimenten rekenen van de heren bij Veronica Offside.


"Ik vind het echt verbazingwekkend goed", zei Kees Jansma maandagavond. "Je kunt louter oordelen op wat je tot nu toe ziet op wedstrijddagen, maar daar zit wel echt een ontwikkeling in. Dat is heel knap."

Dilrosun
Ook Wesley Sneijder is onder de indruk van wat Slot in een korte periode voor elkaar heeft gekregen. "Slot kan dat wel: met nieuwe spelers aan de gang gaan en daar een elftal van maken. Met zoveel nieuwe spelers zo snel ergens staan is heel knap", stelde de oud-international.

Sneijder genoot met name van Javairô Dilrosun, die voor de verandering eens op 'nummer 10' stond. "Ik vond Dilrosun heel goed spelen op 10, zelfs beter dan vanaf de zijkant. Hij heeft het overzicht, kan een goede steekbal geven en hij is ook snel. Ik vertelde het al eerder: ik vergelijk hem met Ousmane Dembélé van Barcelona, hetzelfde rechte loopje."