‘Mohamed Ihattaren liet nepverloofde ’s nachts in hotel achter na one night stand’

23 november 2022

ANP

Op welk gebied heeft Mohamed Ihattaren momenteel zichzelf niet in de nesten gewerkt? Eerder in de week werd hij gearresteerd, zijn leenperiode bij Ajax draaide uit op niks en vlak na een verbroken verloving heeft hij een andere vrouw boos gemaakt.


Het gaat volgens roddelqueen Yvonne Coldeweier om de vrouw waarmee hij laatst deed alsof ze verloofd waren. Ze vouwden op een foto hun vingers tegen elkaar in een hartvorm. Mo plaatste daar een icoontje van een ring bij en de tekst 'weer happy'.

Niet aardig
Hij had de vrouw opgepikt in Club Air in Amsterdam, volgens Coldeweijer. "Hij is met haar naar een hotel gereden in Nijmegen", zo gaat ze verder. “Vervolgens hebben ze een wilde nacht gehad, maar was Mo eigenlijk helemaal niet zo aardig tegen haar. Hij deed commanderend en uit de hoogte."

Ergens later die nacht heeft hij de vrouw achtergelaten in de hotelkamer. "Hij heeft tegen haar gezegd dat hij wat drinken ging halen bij de receptie en vroeg haar of ze ook wat wilde. Wat denk je? Is hij gewoon weggegaan."

Trein
Volgens de juicekoningin moest de vrouw met de trein terug naar huis. Wel had Ihattaren de hotelrekening betaald. Mo is niet zo goed in dingen lang volhouden, maar nu blijkt-ie dus niet eens een one night stand de hele nacht vol te kunnen houden...

.