🎥 | Ongelofelijk: zie hier hoe Nederland het WK-ticket in de slotfase verspeelt

Robert Hüsken • 23:37, 13-11-2021 / Laatste Update: 05:01, 07-01-2024

Nederland heeft een bijna zeker WK-ticket in 4 minuten VOLLEDIG weggeven. Een 2-0 voorsprong ging in de slotfase in Montenegro in rook op: 2-2. Daardoor wordt de wedstrijd van dinsdag tegen Noorwegen cruciaal.

Het is werkelijk niet te geloven. We waren dit berichtje al aan het vullen met restauranttips in de zandbak. Waar je het beste je sjeikenkostuum kon gaan kopen en welke factor zonnebrandcrème je nodig hebt in Qatar. Maar niets van dat alles! Geschutter en gestuntel. Diepe ellende. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat Oranje hier een 2-0 voorsprong verspeeld heeft?!

Doelpunten Nederland

Nederland kwam in de 25ste minuut op voorsprong door deze benutte strafschop van Memphis. In de tweede helft was het wederom Memphis die scoorde. De spits van Oranje tikte de voorzet van Denzel Dumfries binnen. Check dat doelpunt hier.

Vukotic maakt de 1-2

Ook nog eens de 2-2

Dat betekent dat Nederland dinsdag NIET mag verliezen van Noorwegen. Bij een gelijkspel of overwinning op Noorwegen is Oranje verzekerd van het WK in Qatar. Oranje heeft het dus gelukkig nog wel in eigen hand!