PEC naar de Eredivisie! Zwollenaren zijn na gelijkspel tegen Almere City zeker van plek 2

Brian Vesseur • 00:13, 22-04-2023 / Laatste Update: 23:21, 11-12-2023

PEC Zwolle keert komend seizoen terug in de Eredivisie! De Zwollenaren speelden vrijdagavond met 1-1 gelijk tegen Almere City en kunnen niet meer lager eindigen dan plek 2 in de Keuken Kampioen Divisie. PEC staat zelfs 1e in de KKD, met 3 punten voorsprong op Heracles Almelo.

Stije Resink zette Almere City na 72 minuten op voorsprong, maar 3 minuten later zorgde Thomas van den Belt al voor de gelijkmaker.

Er zijn nog 4 speelronden te gaan in de KKD. PEC degradeerde vorig seizoen uit de Eredivisie: de Zwollenaren werden met 27 punten laatste.

Onweer

De wedstrijd was een stukje later afgelopen, omdat de wedstrijd werd stilgelegd vanwege de onweer.