PSV heeft weinig moeite met Cambuur en gaat met 3 punten op zak richting return tegen Benfica

Getty

Sjors Tanis • 23:54, 21-08-2021 / Laatste Update: 19:22, 13-12-2023

PSV heeft ook de 2e wedstrijd in de Eredivisie gewonnen. In Eindhoven werd promovendus Cambuur vrij eenvoudig met 4-1 verslagen.

PSV speelt dinsdag de belangrijke return in de play-offs van de Champions League tegen Benfica. In Portugal werd met 2-1 verloren.

Snel op ruime voorsprong

De Eindhovenaren hadden niet lang nodig om de defensie van de tegenstander te kraken. Davy Pröpper maakte in de 18e minuut na een hoekschop de 1-0 en 3 minuten later scoorde Eran Zahavi: 2-0. Vlak na rust besliste invaller Noni Madueke het duel. In de 66e minuut liet Alex Bangura de meegereisde Cambuur-fans nog even juichen: 3-1. In blessuretijd zorgde Olivier Boscagli voor het slotakkoord namens PSV.

PSV heeft 6 punten na 2 duels en is dus nog foutloos in de Eredivisie. Cambuur wacht nog op het 1e punt.