Ron Jans waarschuwt voor Feyenoord: ‘Duel met Ajax wordt heel interessant’

29 november 2021

Pro Shots / Niels Boersema

Voetbaltrainer Ron Jans denkt dat de titelstrijd in de eredivisie nog lang niet gelopen is. Ondanks de sterke positie van koploper Ajax denkt de Twente-coach dat ook Feyenoord en PSV 'gewoon' kans maken om aan het einde van het seizoen bovenaan te staan.


Na afloop van het duel met Feyenoord (0-0) zei Jans benieuwd te zijn. "Lang was het idee 'Ajax kampioen, Feyenoord en PSV vechten voor plek 2'. Feyenoord laat alleen al heel de competitie zien vreselijk goed te zijn in druk zetten. Tegen deze ploeg blijf je nooit lang aan de bal."

Lachende derde?
Wat Jans aangaat is volgende maand dan ook leuk. "Feyenoord-Ajax, dat wordt dan echt heel interessant. Ik dacht ook dat we hier veel meer kansen zouden krijgen, maar gevaarlijk worden lukte bijna niet. Dat heeft met de kracht van Feyenoord te maken."

Ook had Jans na het duel mooie woorden over voor Feyenoord-keeper Ofir Marciano. De Israëlische keeper kwam beter voor de dag na zijn mindere optreden in Praag tegen Slavia. "Die jongen had een moeilijke avond in Tsjechië, dan moet je er toch maar weer staan."