Ryan Babel rapt over ‘geldproblemen’ Ibrahim Afellay: ‘Hoorde dat je broke bent’

27 september 2021

Ibrahim Afellay heeft met volle verbazing geluisterd naar het nieuwe liedje van Ryan Babel. De Galatasaray-aanvaller rapt in de track Open Letter over Afellay. Babel zegt hierin dat de 35-jarige analist geldproblemen heeft.


"Bro, ik ken je niet van Barça, misschien meer van PSV. Oh, nu ben je analist? Hmm, zo zo. Hoorde in de wandelgangen je bent broke, bro. Je roept dingen en denkt niet meer aan die bro code. Maar ik snap het als je carrière doodloopt", rapte de 34-jarige Babel in zijn nieuwe nummer over Afellay, met wie hij nog samenspeelde bij Oranje.

Kink in de kabel
De 2 vleugelspelers speelden samen 13 duels in het Nederlands elftal. Afellay heeft geen idee waarom Babel hem op de hak nam. "Met verbazing geluisterd", zei Afellay bij Studio Voetbal. "Ik heb alleen maar positieve dingen over hem te zeggen. Heb hem (Babel) meegemaakt bij Oranje en ken hem als aardige jongen."

Galatasaray werd in de voorronde Champions League uitgeschakeld door PSV. Babel zat de voorbije 2 duels van de topclub op de bank. In zijn eerste 5 duels scoorde hij nog niet.