TV-gids: op welke zender is AZ - Legia vanavond live te zien?

ProShots

Jeroen Rooseboom • 11:38, 05-10-2023 / Laatste Update: 21:49, 08-01-2024

AZ zal zich na de blamage tegen Zrinjski Mostar moeten oprichten tegen Legia Warschau. De Alkmaarders zijn nog puntloos in hun Conference League-groep en zullen een resultaat moeten halen om zicht te houden op de volgende ronde. Lees hier op welke zender je vanavond AZ - Legia Warschau live kan zien.

De schaamte was groot bij AZ na het 4-3 verlies bij Zrinjski. De Alkmaarders stonden bij rust al met 3-0 voor en leken uit te gaan lopen naar een zeer ruime overwinning. Maar niets bleek minder waar: in de 2e helft zorgde de Bosnische ploeg voor een remontada van jewelste door er 4 te maken en de punten in eigen huis te houden.

Legia versloeg Villa

De tegenstander van AZ op donderdag, Legia Warschau, liet in de vorige wedstrijd ook al zien dat dat een ploeg is om rekening mee te houden. In eigen huis werd Aston Villa uit Engeland met 3-2 verslagen. Ook in de eigen Poolse competitie is Legia sterk begonnen: de ploeg staat 2e en heeft nog een wedstrijd in te halen.