Verschrikkelijk: Ajax-talent Mika Godts lijkt zware blessure op te lopen op kunstgras FC Den Bosch

Noah Hoogenboezem • 11:05, 02-12-2023 / Laatste Update: 19:33, 04-01-2024

Het was een afgrijselijk beeld bij FC Den Bosch - Jong Ajax: talent Mika Godts leek een hele zware blessure op te lopen en moest met een brancard het veld verlaten. De Belg liep de blessure in de laatste minuut op.

Godts had in de 88e minuut Jong Ajax op 3-3 gezet door een penalty raak te schieten, maar lang kon hij daar niet van genieten. Het 18-jarige talent probeerde even later een bal binnen te houden en raakte daarbij geblesseerd zonder dat er een tegenstander in de buurt was. Godts moest met een brancard van het veld en het lijkt erop dat Ajax hem lang moet gaan missen.

In vorm

De blessure is extra vervelend aangezien Godts het goed doet dit seizoen. De Belg scoorde tegen Den Bosch voor de vierde keer op rij in een wedstrijd van Jong Ajax. Hij speelt zo goed dat hij dit seizoen ook regelmatig mee mag doen met het eerste elftal. Hij speelde in totaal 12 wedstrijden voor het grote Ajax, waarvan 8 dit seizoen.