Atlético en Real Madrid lachen FC Barcelona uit na verneuken prachtkans

Brian Vesseur • 22:53, 29-04-2021 / Laatste Update: 10:16, 05-01-2024

FC Barcelona verloor donderdagavond met 2-1 van Granada! In het eigen Camp Nou, zelfs. Een extra pijnlijke nederlaag, want Barça zou bij een overwinning de koppositie pakken in La Liga. Het is tevens de 1e keer dat Granada zonder nederlaag vertrekt uit Camp Nou.

Atlético Madrid zal blij naar (het laatste deel van) deze wedstrijd gekeken hebben. Zij stonden voor deze wedstrijd bovenaan en zullen er al redelijk mee hebben gehouden dat ze de koppositie na donderdag kwijt waren. Atléti blijft met nog 5 wedstrijden te gaan bovenaan staan, Real Madrid en Barça volgen met 71 punten. Ook Sevilla heeft nog kans met 70 punten achter de naam.

Lionel Messi schoot Barça in de 1e helft op voorsprong. Darwin Machis en Jorge Molina draaiden in de 2e helft de wedstrijd om. In de tussentijd kreeg Barça-trainer Ronald Koeman nog een rode kaart.