Calvin Stengs en Pablo Rosario verslaan Marco Bizot in Ligue 1

Sjors Tanis • 01:13, 03-10-2021 / Laatste Update: 16:32, 08-01-2024

Calvin Stengs en Pablo Rosario hebben met hun Franse club OGC Nice weer een overwinning geboekt in de Franse voetbalcompetitie. Nice versloeg Stade Brest, de ploeg van doelman Marco Bizot, met 2-1.

Met 16 punten uit 8 wedstrijden staat Nice op de 3e plaats in de Ligue 1. Stade Brest heeft pas 4 punten na 9 duels.

Geen Justin Kluivert

Stengs (ex-AZ) en Rosario (ex-PSV) hadden beiden een basisplaats, Justin Kluivert ontbrak vanwege een blessure bij Nice. Jean-Clair Todibo opende vlak voor rust de score, Melvin Bard verdubbelde na een uur spelen de voorsprong van de thuisclub. Pas in de blessuretijd deed Franck Honorat iets terug namens Stade Brest.

Bizot heeft in 9 competitieduels nu al 18 doelpunten moeten incasseren en staat met zijn ploeg bijna onderaan in de hoogste Franse klasse.