Dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax in het CL-uitduel met Besiktas

24 november 2021

Proshots
Erik Ten Hag Ajax Champions League Besiktas XI Vermoedelijke Opstelling Basis Spelers

Ajax speelt woensdagavond in de Champions League uit bij het Turkse Besiktas en trainer Erik ten Hag heeft aangekondigd wijzigingen door te zullen voeren in zijn opstelling. Lees gauw verder voor de vermoedelijke XI van de Amsterdammers!


Volgens het AD staan Nicolás Tagliafico, Perr Schuurs, Davy Klaassen en David Neres in de basis. Het medium denkt dat dit de wijzigingen zijn waar de trainer het over had. De Mexicaan Edson Álvarez is er niet bij: hij is geschorst.

Tagliafico terug bij Ajax
Bijzonder is de uitverkiezing van Tagliafico. Hij speelde op 24 oktober (!) tegen PSV (5-0) voor het laatst. Toen viel hij 10 minuutjes in. Hij stond bij het verloren thuisduel (0-1) met Utrecht voor het laatst in de basis. Dat was op 3 oktober!

Perr Schuurs is de waarschijnlijke vervanger van Jurriën Timber. Ten Hag hoopt dat zijn spelers zullen opstaan. "Moeten bewijzen dat we als selectie sterk zijn. Ze (de spelers) horen allemaal in de basis. We willen ons ontwikkelen als ploeg en zelfvertrouwen tanken."

Opstelling Ajax tegen Besiktas


Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Gravenberch, Klaassen, Berghuis; Neres, Haller en Tadic.