Deze trainers worden genoemd als opvolger van Bruce bij het rijke Newcastle United

20 oktober 2021

Getty Images

Steve Bruce is woensdag officieel de deur uit gebonjourd bij Newcastle United. Afgelopen weekend verloor hij met 3-2 van Tottenham Hotspur, wat zijn 1000e wedstrijd als trainer was. Newcastle United wilde al langer afscheid van hem nemen.


Met de nieuwe eigenaren uit Saudi-Arabië is er opeens zat geld om hem een oprotpremie (8 miljoen pond) te geven én een nieuwe trainer te halen. En er gaan aardig wat namen in de rondte! We zetten er een aantal op een rijtje: Brendan Rodgers, Frank Lampard, Steven Gerrard, Roberto Mancini, Rafael Benitez, Antonio Conte en Lucien Favre.

Ook Zinedine Zidane had in dit rijtje kunnen staan, maar hij heeft al aangegeven niet naar Newcastle United of de Premier League te willen. Maar goed, met het geld van de club weet je het nooit.

Stevie G
Gerrard heeft juist aangegeven wél open te staan voor een overstap. Hij is momenteel trainer van Rangers FC. De Engelsman heeft nog een contract tot de zomer van 2024 bij de Schotse club, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen werd.