Erik ten Hag onzeker over terugkeer Antony: ‘Ik heb GEEN idee’

16 september 2023

Getty Images
Erik ten Hag ontslag Antony

Manchester United-voetballer Antony staat nu al enige tijd op non-actief. Serieuze aanklachten over het mishandelen van zijn ex-vriendin hebben ervoor gezorgd dat de 23-jarige aanvaller even niet mag voetballen. Hoofdtrainer bij Manchester United, onze eigen Erik ten Hag, tast in het duister: "Ik heb geen idee wanneer hij terugkomt."


Lees ook: ‘Erik ten Hag voert nieuwe regel in bij Manchester United om teamgevoel te versterken’

De trainer werd in een persconferentie gevraagd naar de situatie rondom Antony. Ten Hag geeft aan wel met zijn speler gesproken te hebben: "Hij is teleurgesteld, maar hij maakt het goed." Man United neemt het zaterdagmiddag op tegen Brighton. De club van Ten Hag staat momenteel op een matige 11e plek in de Premier League, dus een overwinning kunnen ze goed gebruiken. Antony hoeven ze daarvoor dus niet te bellen.

Huiselijk geweld
De aanvaller kwam in opspraak nadat zijn ex hem beschuldigde van mishandeling. De Braziliaanse nationale ploeg knikkerde hem eerder al uit de selectie, The Red Devils volgden niet veel later. Antony verscheen eerder deze maand op Braziliaanse TV, waar hij geëmotioneerd zijn verhaal deed.