GESTAAKT! Triest en bizar duel eindigt voor Belenenses met 6 man en 0-7-achterstand

Eimert Pruis • 00:48, 28-11-2021 / Laatste Update: 04:58, 12-12-2023

De trieste en bizarre wedstrijd tussen Belenenses en Benfica is kort na rust definitief gestaakt. De thuisploeg had na blessures nog maar 6 spelers over. Bij Belenenses is namelijk een coronauitbraak geconstateerd.

Liefst 17 spelers werden getroffen en dus waren er nog maar 9 over, waarvan 2 keepers. Daarmee moest Belenenses het doen tegen Benfica, dat doodleuk 9 wisselspelers had. Een paar spelers uitlenen ho maar, Benfica had geen enkel medelijden. Bij rust stond het al 0-7 en het verhaal gaat dat Belenenses wat blessures fakete om de wedstrijd te doen beëindigen. Hadden ze dat maar eerder bedacht!