Nog altijd rode cijfers voor Inter: club maakt miljoenenverlies deze week bekend

26 september 2022

Screenshot
Internazionale Schuld rode cijfers beken maken making hoe veel steven zhang president ultras fans niet blij

Serie A-grootmacht Internazionale zal naar verwachting een mega-miljoenenverlies presenteren over het seizoen 2021/2022. Volgens La Gazetta dello Sport gaan de Nerazzurri een verlies van tussen de 130 en 140 miljoen euro bekend maken.


Aankomende woensdag komt het Inter-bestuur bij elkaar. Bij die meeting zal onder meer de bekritiseerde president Steven Zhang (foto) aanwezig zijn. De Inter-ultra's zien de preses liever gisteren vertrekken dan morgen. Het verlies komt hard aan aangezien het hoger is dan de club zelf verwachtte (ongeveer 120 miljoen euro).

Verbetering
Hoewel Inter dus rode cijfers bijschrijft, was er volgens het medium wel een vooruitgang te constateren in hun financiële boekhouding. In het seizoen hiervoor kende Inter een verlies van liefst 254 miljoen euro.

Volgende maand staat er nog een bestuursvergadering op het programma. Dan komen ook onder meer de aandeelhouders van de club bijeen. De fans hopen dat Zhang en consorten zo snel mogelijk vertrekken. Eerder deze maand lieten zij met spandoeken door heel Milaan weten 'klaar' te zijn met Zhang. "Zhang, rot op", was op meerdere doeken te lezen: