Invaller Denzel Dumfries wint met Inter van Venezia van Ridgeciano Haps

Eimert Pruis • 00:08, 28-11-2021 / Laatste Update: 07:38, 12-12-2023

Internazionale heeft in de Italiaanse voetbalcompetitie in de uitwedstrijd tegen Venezia geen fout gemaakt. De ploeg van trainer Simone Inzaghi won met 2-0 in Venetië.

Hakan Çalhanoglu maakte na ruim een half uur het eerste doelpunt. De Turkse middenvelder haalde van zo'n twintig minuten uit en de bal verdween achter voormalig AZ-doelman Sergio Romero, die de bal nog wel licht toucheerde. Diep in blessuretijd van de tweede helft besliste Lautaro Martínez het duel vanaf de strafschopstip. Die penalty kwam door een overtreding van Ridgeciano Haps. De oud-Feyenoorder van Venezia kreeg ook nog geel.

Dumfries sprokkelt minuten

Denzel Dumfries begon bij Inter op de bank en mocht in de 72e minuut invallen voor middenvelder Matteo Darmian.

Inter staat 3e, op een punt van stadgenoot AC Milan en Napoli. De nummer 1 en 2 komen zondag nog in actie.