🎥 | Sensatie! Invallers Sporting verrassen Tottenham Hotspur in allerlaatste minuten

Pim Huberts • 22:45, 13-09-2022 / Laatste Update: 03:20, 12-12-2023

Sporting heeft verrast in het Champions Leagueduel tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd had tot laat in de 2e helft weinig te bieden, maar werd uiteindelijk toch nog spannend. Invallers Paulinho en Arthur Gomes schoten in de slotfase nog de bal achter keeper Hugo Lloris: 2-0.

En dat is maar goed ook, want de 1e helft was niet om aan te zien. Voormalig Spurs-speler Marcus Edwards zorgde nog voor de grootste kans. Nipt voor het rustsignaal snelde de middenvelder door de Engelse verdediging heen, maar vergat zijn actie te bekronen.

Kane niet scherp

De 2e helft zorgde voor meer spanning, al moest Sporting vooral volgen. Harry Kane kreeg een perfecte voorzet maar stapte net met zijn linkerbeen in, waardoor-ie de bal eens niet in het doel knalde. Ook Richarlison had zomaar de openingsgoal kunnen maken via zijn hoofd.

Tóch nog een doelpunt

Pedro Porro besloot het dan maar eens te proberen voor Sporting. Na een individuele actie leek de bal perfect te krullen richting het doel. Toch hield Spurs-doelman Hugo Lloris de bal op prachtige wijze tegen. De hoekschoep die volgde bleek fataal. Invaller Paulinho knikte de bal met zijn hoofd erin.

Het werd nóg erger voor Spurs nadat Arthur Gomes (ook ingevallen) 2 verdedigers poortte, om vervolgens de 2-0 te maken voor de Portugezen.

Zo weet Tottenham ook eens hoe het voelt om in de laatste minuut te verliezen in de Champions League!