🎥 | Krankzinnig slot in Duitse beker: scheidsrechter keurt penalty Köln af, HSV naar kwartfinales

Sjors Tanis • 22:28, 18-01-2022 / Laatste Update: 08:42, 12-12-2023

Een krankzinnige ontknoping van de wedstrijd tussen FC Köln en Hamburger SV in de 8e finales van de DFB Pokal. In de penaltyreeks leek Bundesliga-club Köln op gelijke hoogte te komen, maar vanwege een uitglijder van speler Florian Kainz keurde de scheidsrechter de pingel af. En dus gaat HSV, dat uitkomt in de 2e Bundesliga, naar de kwartfinales van het Duitse bekertoernooi.

Check hierboven de beelden van het bizarre slot!

Reis tegen Ehizibue

Ludovit Reis speelde de hele wedstrijd bij HSV. Kingsley Ehizigue was basisspeler bij Köln en deed 65 minuten mee. Na 90 minuten plus blessuretijd werd het verlengen. In die verlenging maakte Robert Glatzel de 0-1. In de blessuretijd van de verlenging kreeg Köln echter een penalty en die werd benut door Anthony Modeste: 1-1.

In de strafschoppenreeks ging het dus toch nog mis voor Köln (en goed voor HSV). Wat een ontknoping!