🎥​ | Landskampioen AC Milan zet de toon met 4-2 tegen Udinese

Marcel Roes • 23:13, 13-08-2022 / Laatste Update: 02:24, 12-12-2023

De Serie A is al lang geen competitie meer waarin het uitslagen als 0-0 regent. Het zijn juist de goals die regenen, zoals ook het geval was bij de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. AC Milan won thuis van Udinese met 4-2.

De bezoekers - waar Bram Nuytinck de hele wedstrijd speelde - kwamen al in de 2e minuut op voorsprong via Rodrigo. Na een kwartier spelen stond AC Milan alweer voor door doelpunten van Theo Hernandez (penalty) en Ante Rebic.

In de 2e helft kwamen Brahim Díaz en opnieuw Rebic tot scoren. De Belg Charles De Ketelaere maakte, als invaller, zijn debuut voor de Milanezen.

Atalanta

Ook Atalanta boekte een zege in de 1e speelronde. De ploeg van de Oranje-internationals Hans Hateboer, Marten de Roon en Teun Koopmeiners won met 2-0 van Sampdoria.

Rafael Tolói en de ingevallen Ademola Lookman kwamen tot scoren in Genua.