Major League Soccer-fans opgelet: MLS Season Pass is nu verkrijgbaar

2 februari 2023

Wilde je vanuit Nederland naar de Noord-Amerikaanse voetbalcompetitie Major League Soccer kijken, dan zat je te kloten met streams hier en daar, en moest je worstelen met vervelende tijdsverschillen. Vanaf seizoen 2023 is alles anders. Dan streamt Apple alle MLS-wedstrijden.


Die tijdverschillen kan ook een techreus als Apple niet oplossen, maar wel kan je via de Apple TV-app relaxed naar MLS-matches kijken wanneer je maar wil. Word je wakker en is een pot al voorbij, geen probleem: begin gewoon bij het begin. Alles staat voor je klaar.

MLS Cup
Apple, dat de MLS-rechten voor 10 jaar heeft gekocht, gaat ook programma's aanbieden met analyses, hoogtepunten en de geschiedenis van de competitie. Echt alles wordt gestreamd, vanaf het openingsweekend (25 februari) tot de finale om de MLS Cup.

Ook het bekertoernooi Leagues Cup komt aan bod. Er komt zelfs een schakelprogramma, vergelijkbaar met wat ESPN doet bij de Eerste Divisie.

MLS Season Pass
Great! Maar hoe krijg je toegang tot dit alles? Dan moet je bij Apple de MLS Season Pass aanschaffen. De prijs: € 14,99 per maand of € 99 per seizoen.

Is dat gepiept, dan kun je streamen in de Apple TV-app op Apple devices, smart-tv’s, streamingdevices, settopboxen en gameconsoles, en via tv.apple.com.