Nations League: geen goals bij Engeland - Italië, Hongarije gelijk tegen Duitsland

Getty

Trevor Wagener • 01:00, 12-06-2022 / Laatste Update: 20:45, 07-01-2024

Op de avond dat het Nederlands elftal in De Kuip gelijkspeelde tegen Polen (2-2) werd er uiteraard op meerdere plekken in Europa gevoetbald. In Groep 3 van League A speelde onder meer Engeland in Wolverhampton doelpuntloos gelijk tegen Italië (0-0). Scroll gauw verder voor de overige uitslagen en standen van alle groepen in álle leagues!

Door het gelijkspel blijft Italië koploper en staat Engeland onderaan. Hongarije houdt, na het gelijkspel (1-1) tegen Duitsland, de Duitsers van de 2e plek. Zsolt Nagy opende in de Puskás Aréna in Budapest al vroeg de score. Luttele minuten later maakte Jonas Hofmann alweer gelijk.

(tekst gaat verder onder de video)

In de groep van Nederland speelde Wales in Cardiff gelijk tegen België (1-1). Nadat Youri Tielemans de score na rust had geopend, zorgde Nottingham Forest-jongeling Brennan Johnson kort voor het laatste fluitsignaal als invaller voor de eindstand.

Stand Groep 4 League A

1. Nederland 3 7 8-4

2. België 3 4 8-6

3. Polen 3 4 5-9

4. Wales 3 1 3-5

Zien: Ierland-aanvaller Michael Obafemi maakt wereldgoal van afstand tegen Schotland