🎥 | Nederlanders bezorgen trainer John van den Brom nederlaag: goal én assist voor Noa Lang

Sjors Tanis • 16:22, 28-11-2021 / Laatste Update: 23:30, 11-12-2023

Club Brugge heeft met 10 man voor een heel knappe comeback gezorgd tegen het KRC Genk van trainer John van den Brom. Club kwam bij Genk na rust met 2-1 achter, maar door een goal van Noa Lang en een assist van Ruud Vormer werd het nog 2-3.

Lang was in de 35e minuut al de aangever bij de 0-1 van Hans Vanaken.

19-jarige krijgt rood

7 minuten na de 0-1 moest Club Brugge met 10 man verder. De pas 19-jarige Ignace van der Brempt kreeg zijn 2e gele kaart en moest dus vertrekken. Vlak na rust werd het gelijk door een heerlijke knal van afstand van Patrik Hrosovsky. Diezelfde Hrosovsky scoorde in de 72e minuut de 2-1. Club Brugge leek verslagen, maar door goals van Lang en invaller Federico Ricca (op aangeven van invaller Vormer) won Club Brugge toch nog in Genk.

Bas Dost viel diep in blessuretijd nog in voor Lang.

Check hier de 0-1 na de assist van Lang:

Check hier de 1-1 én 2-1 van Hrosovsky:

Check hier de 2-2 van Lang: