ONGELOOFLIJK maar waar: A-team Bayern München gaat er met 5-0 af bij Mönchengladbach

Eimert Pruis • 00:38, 28-10-2021 / Laatste Update: 20:18, 13-12-2023

Doelpuntenregen bij een wedstrijd van Bayern München is niet ongewoon. Dat de doelpunten in het doel van Manuel Neuer vielen wel. Bayern München heeft een thrashing van jewelste meegemaakt in Mönchengladbach. Borussia Mönchengladbach versloeg Bayern in de DFB-Pokal met liefst 5-0.

En dan zal je denken: oh het was een bekerpotje, Bayern zal wel met een B- of C-elftal hebben gespeeld. Helemaal mis. Het volledige A-team stond aan de aftrap in het Borussia-Park. Van Robert Lewandowski tot Leon Goretzka en Joshua Kimmich.

Toch stond het na 21 minuten al 3-0 voor Gladbach, dat in de Bundesliga op de 12e plaats is terug te vinden. Kouadio Kone en 2 keer Ramy Bensebaini waren de doelpuntenmakers. Na rust zorgde een brace van Breel Embolo voor de 5-0 eindstand.

Bensebaini maakt de 2-0 en is blij