🎥 | Zien! Erling Haaland beslist Man City's bezoek aan zijn jeugdliefde Leeds United

Trevor Wagener • 23:27, 28-12-2022 / Laatste Update: 23:58, 11-12-2023

Maar natuurlijk! De in Leeds geboren Erling Haaland heeft het Premier League-duel van Manchester City op Elland Road na rust beslist. De Noor strafte, op aangeven van zijn vaste assistent Jack Grealish, defensief geklungel van de thuisploeg af voor 2-0.

Onder het oog van papa Alf Inge Haaland maakte Erling, die kenbaar maakte een Leeds-supporter voor het leven te zijn, op makkelijke wijze de 2e treffer. De veelvraat besloot, in tegenstelling tot Grealish, om niet te juichen. Luttele minuten later tekende dezelfde City-tandem voor de 3-0!

Haaland vs Leeds

Voor de pauze leek Leeds-keeper Illan Meslier niet te passeren: City-controleur Rodri slaagde daar in de extra tijd van de 1e helft dan tóch in: