🎥 | Roger Schmidt en Benfica ook in Parijs gelijk tegen sterren PSG: beide clubs nog niet zeker van 8e finales

Sjors Tanis • 00:54, 12-10-2022 / Laatste Update: 10:58, 08-01-2024

Roger Schmidt heeft als trainer van Benfica ook in Parijs met 1-1 gelijkgespeeld tegen Paris Saint-Germain. Vorige week was dat ook al het resultaat in Lissabon tijdens de ontmoeting in de groepsfase van de Champions League. Beide goals in het Parc des Princes vielen uit een penalty. Kylian Mbappé maakte voor rust de 1-0, in de 2e helft was het João Mário met de gelijkmaker vanaf 11 meter. Check hierboven de samenvatting!

Door het 2e gelijkspel in een week is zowel PSG als Benfica nog niet zeker van een plek in de 8e finales. Beide clubs hebben 8 punten na 4 wedstrijden. Juventus en Maccabi Haifa, die eerder dinsdagavond tegen elkaar speelden, hebben 3 punten.