🎥 | Sébastien Haller helpt Borussia Dortmund niet met goal, maar met assist aan 3 punten

Sjors Tanis • 22:01, 25-01-2023 / Laatste Update: 03:26, 12-12-2023

Sébastien Haller heeft als invaller zijn club Borussia Dortmund aan 3 punten geholpen in de Bundesliga-wedstrijd bij Mainz. De Franse spits, net terug na zware behandelingen tegen kanker, gaf de assist bij de winnende goal van Giovanni Reyna in blessuretijd: 1-2.

Reyna scoorde na doorkoppen van Haller. De oud-speler van FC Utrecht en Ajax viel na ruim een uur in bij Borussia Dortmund. Donyell Malen stond in de basis bij 'BVB' en werd gewisseld toen Haller inviel.

2 razendsnelle goals

De 1-2 viel pas in blessuretijd, de eerste 2 treffers waren al binnen 5 minuten na de aftrap een feit. Lee Jae-sung zette Mainz in de 2e minuut op voorsprong, maar nog geen 120 tellen later stond het gelijk via Julian Ryerson. Check de goals onderaan dit artikel!

Check ook: Herstelde Sébastien Haller heeft boodschap op zijn schoenen: 'F⚡️ck kanker'

Borussia Dortmund heeft 31 punten na 17 wedstrijden in de Bundesliga. Koploper Bayern München heeft 5 punten meer. Mainz verzamelde 20 punten.

🔥 Droomstart voor Mainz!

Jae-Sung Lee zet FSV Mainz 05 al in de tweede minuut op voorsprong tegen Borussia Dortmund!

— Viaplay Sport Nederland (@viaplaysportnl) January 25, 2023

😆 En alweer gelijk!

Nog geen twee minuten na de openingsgoal van Mainz staat Dortmund alweer op gelijke hoogte via een goal van Julian Ryerson: 1-1!