Spurs-trainer Antonio Conte reageert op gerucht over terugkeer naar Juventus: ‘Vaak over gehad’

29 september 2022

Getty Images
antonio-conte-trainer-tottenham-hotspur-reageert-op-gerucht-over-terugkeer-juventus-vaak-over-gehad-premier-league-serie-a

Antonio Conte zegt dat hij op korte termijn niet terugkeert naar Juventus. De 53-jarige Italiaanse trainer van Tottenham Hotspur noemde geruchten daarover donderdag 'respectloos'.


Juventus is slecht aan het seizoen begonnen in Italië en volgens sommige media is het ontslag van de huidige coach Massimiliano Allegri niet ver weg meer. Conte was van 2011 tot 2014 trainer van Juventus en bezorgde de club meerdere landstitels.

Tegen Arsenal
"We zijn net aan het seizoen begonnen. Ik heb het vaak over dit onderwerp gehad en ik heb altijd gezegd dat ik het goed naar mijn zin heb bij de Spurs", aldus Conte. "Ik vind het respectloos voor de huidige trainer van Juventus en ook voor Tottenham."

Tottenham, dat in de Premier League op de 3e plaats staat, speelt zaterdag een uitwedstrijd tegen koploper Arsenal.

Reactie op incident met Richarlison
Conte zag vol ongeloof hoe zijn spits Richarlison tijdens de interland van Brazilië met Tunesië (5-1) in Parijs een banaan naar het hoofd kreeg geslingerd. "Het is ongelooflijk. Om in 2022 getuige te zijn van zo'n situatie, dat is voor iedereen gênant. Ik hoop dat de dader voor de rest van zijn leven uit het voetbal geweerd kan worden. Het is een erg teleurstellende situatie om iets over te moeten zeggen."