Stefan de Vrij niet bezig met Tottenham Hotspur: ‘Weet niks van de interesse’

11 november 2021

Stefan de Vrij is momenteel niet bepaald bezig met een overstap naar Tottenham Hotspur. Bij de Londense club werd Antonio Conte onlangs aangesteld als nieuwe manager. Volgens geruchten in Engelse media leek een transfer van de Inter-verdediger in de maak. De Vrij weet nergens wat van af!


Dat zei de stopper, die nu bij het Nederlands elftal is in voorbereiding op de kwalificatieduels, bij Ziggo Sport. Eigenlijk werd De Vrij gevraagd of hij de geruchten dan wel kon bevestigen, of ontkennen. "Ontkennen", antwoordde hij duidelijk.

De Vrij weet niks van interesse Tottenham Hotspur
"Want ik weet nergens wat van af." De 29-jarige mandekker ligt nog tot 2023 vast bij Inter. Ook weet De Vrij natuurlijk hoe het werkt. "De connectie wordt misschien wat snel gemaakt, omdat de trainer waar ik mee gewerkt heb daar nu werkzaam is", ging De Vrij verder.

"Maar ik weet van niks." De verhalen dat hij met Conte zou hebben gesproken, zijn dan ook niet waar. "Hij heeft mij daarover nog niet benaderd." Oranje speelt zaterdag tegen Montenegro en dinsdag tegen Noorwegen. "Dat is de prioriteit voor nu", besloot De Vrij.