🎥 | Stoppen slaan door bij keeper van Metz na late goal van Paris Saint-Germain

Bart van der Wijst • 01:33, 23-09-2021 / Laatste Update: 14:49, 08-01-2024

Paris Saint-Germain is na 7 wedstrijden nog altijd foutloos in Ligue 1, al kostte dat woensdagavond wel heel veel moeite. Op bezoek bij FC Metz werd zonder sterspeler Lionel Messi gewonnen: 1-2. Achraf Hakimi zorgde diep in blessuretijd voor de vreugde bij PSG.

Daar ging een hoop gedoe aan vooraf, want Dylan Bronn (2 keer geel) en trainer Frederic Antonetti zagen rood bij het ingaan van de blessuretijd. In de 95e minuut scoorde Hakimi de winnende treffer, daarna was het nog even knokken over en weer. Daarvoor kregen Neymar en keeper Alexandra Oukidja van FC Metz een gele kaart.

Hakimi zette PSG ook op voorsprong in de 1e helft, Kiki Kouyaté maakte nog voor rust gelijk. Georginio Wijnaldum, die pover speelde, werd na een uur gewisseld.

Bosz buigt achterstand om

Elders in Frankrijk wist Peter Bosz zich te revancheren van de nederlaag tegen PSG (2-1) van afgelopen weekend. Op eigen veld werd Troyes, ondanks een 1-0 achterstand aan de kant gezet. Xherdan Shaqiri, Emerson en Lucas Paqueta repareerden de schade.