🎥 | Ten Hag's Manchester United bereikt kwartfinales FA Cup na comeback in slotfase

Sjors Tanis • 23:42, 01-03-2023 / Laatste Update: 09:23, 12-12-2023

Manchester United blijft in de race om de FA Cup. De ploeg van trainer Manchester United, dat dit seizoen al de League Cup won, voltooide in het oudste bekertoernooi ter wereld een comeback in de slotfase. Het werd 3-1 op Old Trafford tegen West Ham United.

Bij ManUnited speelden Wout Weghorst en Tyrell Malacia de hele wedstrijd. Check hierboven de laatste goal, met een assist voor Weghorst!

Scoreverloop

Saïd Benrahma zette West Ham in de 54e minuut op voorsprong, nadat de 1e helft voor weinig spektakel had gezorgd. In de 72e minuut dachten Ten Hag en co langszij te komen, maar een doelpunt van Casemiro werd na ingrijpen van de VAR afgekeurd wegens buitenspel.

Na 76 minuten viel de 1-1 alsnog door een eigen goal van Nayef Aguerd. Manchester United ging op jacht naar meer en in de 90e minuut maakte Alejandro Garnacho de 2-1. In de slotsecondes zorgde Fred, op aangeven van Weghorst, voor de 3-1.

Check hier 0-1, 1-1 en 2-1: