Tim Krul doet met Norwich City uitstekende zaken in strijd tegen degradatie uit Premier League

Sjors Tanis • 19:11, 15-01-2022 / Laatste Update: 01:27, 12-12-2023

Tim Krul en Norwich City hebben uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de Premier League. De keeper won met team thuis met 2-1 van Everton, waar nieuwkomer Anwar El Ghazi op de bank bleef.

Norwich staat nu 18e, met 13 punten na 21 wedstrijden. Het gat met de 'veilige' plek 17 is slechts 1 punt, maar Watford heeft 2 duels minder gespeeld.

Degradatiekraker eindigt onbeslist

Watford leek een punt minder te hebben na 19 wedstrijden, maar in de 88e minuut scoorde João Pedro in de degradatiekraker tegen Newcastle United de gelijkmaker: 1-1. Allan Saint-Maximim had de tegenwoordig steenrijke thuisclub vlak na rust op voorsprong gezet. Newcastle heeft nu 12 punten en dus 1 punt minder dan Krul en Norwich, maar Newcastle heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Burnley is 20e en hekkensluiter in de Premier League, met 11 punten na 17 duels.