🤑 | Waanzin! ‘Cristiano Ronaldo op weg naar Al Nassr in Saoedi-Arabië voor megasalaris van 200 miljoen per jaar’

30 november 2022

Pro Shots
ronaldo-al-nassr-miljoenen

Verschillende Engelse en Spaanse media melden dat Cristiano Ronaldo een contract gaat tekenen bij het Saoedische Al Nassr. Dat klinkt als een vreemde stap, maar gezien het dikke pak geld dat er voor hem klaarligt, is dat juist enorm logisch. De Portugees zou bij de club bijna 200 miljoen euro per jaar gaan verdienen. 200 MILJOEN PER JAAR!


Ronaldo zag eerder deze maand zijn contract verscheurd door Manchester United, nadat de Portugees een vernietigend interview had gehouden. Dat viel behoorlijk slecht bij United, die de Portugees daarop op straat zette. Ondertussen speelt hij wel gewoon vrolijk op het WK en staat hij daarin met Portugal in de 8e finales.

Enige optie?
Afgelopen zomer wilde Ronaldo eigenlijk al weg uit Manchester, maar toen hij wees een aanbod uit Saoedi-Arabië nog af. Andere topclubs wilden Ronaldo echter niet hebben en dus leek er nog maar 1 keuze voor de aanvaller: lekker cashen in de woestijn!

Bijna 500 miljoen
Volgens het Spaanse Marca zal Ronaldo een contract voor 2,5 jaar tekenen bij Al Nassr. Een snelle rekensom leert ons dat hij dan 499,75 miljoen euro opstrijkt, een waanzinnig bedrag. KA-CHING!