🎥 | Wel afgekeurde maar geen echte goals bij Olympique Marseille tegen PSG

Marcel Roes • 01:05, 25-10-2021 / Laatste Update: 21:34, 13-12-2023

De 100e editie van Le Classique heeft geen winnaar opgeleverd. Het bleef in het Stade Vélodrome bij 0-0 tussen Olympique Marseille en Paris Saint-Germain.

In de 1e helft waren er 2 afgekeurde doelpunten, maar het meest opmerkelijke moment van de wedstrijd deed zich voor in de 73ste minuut. Terwijl Lionel Messi in een dribbel op weg was naar het doel van Olympique Marseille, zat er plots een supporter van de thuisclub op sneakers achter hem aan. Check hier de beelden!

De wedstrijd werd stilgelegd en de fan werd afgevoerd door de stewards. Fans van Paris Saint-Germain waren niet welkom in Marseille, maar toch was het weer een grimmig avondje in de rauwe havenstad in het zuiden van Frankrijk. Zo werd Neymar meerdere malen bekogeld toen hij zijn hoekschoppen nam.Â