🎥 | Heftige beelden: Hongaarse hooligans jagen Engelse agenten van de tribune

13 oktober 2021

Pas op, de volgende beelden zijn echt en eng! Dinsdagavond werd al bekend dat er ongeregeldheden waren in het Wembley Stadium bij het duel tussen Engeland en Hongarije (1-1). Uit deze video blijkt hoe hard en wild de Hongaarse hooligans het op de Engelse politie hadden voorzien.


De agenten trokken meerdere vakken van Wembley om de Hongaarse supporters te bedaren. Nadat een deel zich tegen de politie keerde, probeerde Scotland Yard charges uit te voeren. Hier waren de bezoekers het niet mee eens waarna zij besloten de politie doodleuk aan te vallen.

Hongaarse hooligans vallen agenten aan
Op de beelden is te zien hoe de politie massaal van het vak gedreven wordt en de knotsgekke Hongaren enkel naar voren bewegen. Tijdens de vorige wedstrijd tussen de 2 landen ging het ook mis.

Destijds werden Engelse spelers racistisch bejegend door Hongaarse fans. Ook dinsdagavond, toen de Engelse spelers voor de aftrap knielden om een statement tegen racisme te maken, klonken er onvriendelijke geluiden op de tribune. Toen leverde het wangedrag van de Hongaarse fans 1 duel zonder publiek op.