Cristiano Ronaldo ruziet met Ballon d’Or-baas: ‘Hij heeft gelogen’

29 november 2021

Cristiano Ronaldo heeft op Instagram snoeihard uitgehaald naar de hoofdredacteur van France Football, het Franse voetbaltijdschrift dat de verkiezing om de Gouden Bal organiseert. Ronaldo zegt dat Pascal Ferré liegt met de opmerking dat de ster van Manchester United pas zou stoppen als hij meer Gouden Ballen had gewonnen dan Lionel Messi.


"Pascal Ferré heeft gelogen en mijn naam misbruikt om zichzelf en het blad waarvoor hij werkt te promoten", steekt Ronaldo van wal op Instagram.

Respectloos
"Het is onacceptabel dat een persoon die verantwoordelijk is voor het uitreiken van zo’n prestigieuze prijs op deze manier liegt. Het is respectloos. Ik heb France Football én de Ballon d’Or altijd gerespecteerd. Hij heeft 2 keer gelogen door te zeggen dat mijn afwezigheid op het gala te maken heeft met quarantaine. Dat is onzin!"

Ferré
Ferré deed zijn uitspraken vrijdag in The New York Times. "Ronaldo heeft één ambitie en dat is dat hij stopt met meer Gouden Ballen dan Messi. Dat weet ik omdat hij me dat heeft verteld", waren de exacte woorden van Ferré. 

CR7
"Ik wil altijd winnen, maar lukt dat niet dan feliciteer ik de winnaar. Altijd. Dat doe ik omdat ik nooit tegen iemand ben. Ik win altijd voor mezelf en voor de clubs die ik vertegenwoordig", zo legt Ronaldo uit.