💰 | 20 MILJOEN aan achtergesteld salaris: Ronaldo sleept Juventus voor de rechter
i

Getty Images

💰 | 20 MILJOEN aan achtergesteld salaris: Ronaldo sleept Juventus voor de rechter

Matthijs Nijhuis • 15:57, 16-09-2023 / Laatste Update: 05:20, 12-12-2023

Cristiano Ronaldo wil geld zien. De superspits sleept Juventus voor de Italiaanse rechter omdat de club hem nog zo'n 20 miljoen is verschuldigd. CR7 ging tijdens de coronacrisis (net als veel andere spelers) akkoord met een uitstel van salaris. Die uitbetaling laat alleen iets te lang op zich wachten. Dat wordt dokken!

Ronaldo verliet 'zijn' Real Madrid in 2018 voor een monsterdeal met Juventus. Juve wilde nog 1 keer een poging doen om de Champions League te winnen, helaas lukte dat ook met Ronnie niet. De transfersom van 105 miljoen én het astronomische salaris voor de spits bezorgen de club dus nog steeds kopzorgen.

Duur, duurder, duurst

De Portugese vedette komt natuurlijk niet zomaar in de uitverkoop. Na 2 landskampioenschappen met Juventus probeerde hij het nog even bij Manchester United om uiteindelijk voor het échte grote geld te kiezen in Saoedi-Arabië. Al-Nassr betaalt hem waarschijnlijk meer dan 200 miljoen per jaar. Die 20 milli heeft hij dus absoluut niet nodig. Juventus kan dat geld wel goed gebruiken, de club zit al een tijdje in financieel zwaar weer.