🎥​ | 4 Oranje-internationals bij Inter tegen Atalanta: check de samenvatting

ANP / EPA

Marcel Roes • 22:09, 04-11-2023 / Laatste Update: 06:56, 08-01-2024

Inter heeft Atalanta verslagen met 1-2 en staat daardoor weer wat steviger op de 1e plek van de Serie A. Met Denzel Dumfries en Stefan de Vrij (beiden Inter) en Marten de Roon en Teun Koopmeiners (beiden Atalanta) hadden 4 Oranje-internationals een basisplaats.

Atalanta-doelman Juan Musso werkte kort voor rust invaller Matteo Darmian onderuit. Hakan Çalhanoglu benutte de strafschop door de bal laag in de linkerbenedenhoek te schieten.

Topscorer

Lautaro Martínez verdubbelde na een uur spelen op fraaie wijze de voorsprong. De Argentijn krulde de bal in de verre hoek. Martínez is met 12 doelpunten topscorer in Italië.

Rood

Voormalig Eredivisiespeler Gianluca Scamacca zorgde kort na het doelpunt van Martínez voor de aansluitingstreffer. De thuisploeg eindigde het duel met 10 man na een rode kaart in blessuretijd voor Rafael Tolói.

Davy Klaassen

Hans Hateboer viel in de 55e minuut in bij Atalanta, waar Mitchel Bakker niet tot speelminuten kwam. Bij Inter bleef Davy Klaassen op de reservebank zitten.