5 goals in 25 minuten: Liverpool verslaat Nottingham na spectaculaire 2e helft

Noah Hoogenboezem • 20:03, 22-04-2023 / Laatste Update: 01:34, 12-12-2023

Niets wees op een doelpuntenfeest na de 0-0-ruststand bij Liverpool - Nottingham Forest, maar na rust kwamen beide ploegen helemaal los. Liverpool won na een spectaculaire 2e helft uiteindelijk met 3-2 en stijgt naar de 7e plek in de Premier League.

Alle 5 de goals vielen in de eerste 25 minuten na rust. Liverpool kwam via Diogo Jota tot 2 keer toe op voorsprong, maar allebei de keren kwam Nottingham al snel weer op gelijke hoogte. Toen Mohamed Salah in de 70e minuut Liverpool voor de 3e keer op voorsprong zette, kon Nottingham daar ondanks een schot op de lat niets meer aan veranderen.

Leicester duwt Everton in de degradatiezone

Everton, de stadsgenoot van Liverpool, raakte onderin de Premier League nog dieper in de problemen. Het speelde zelf met 0-0 gelijk bij Crystal Palace, maar zag concurrent Leicester City met 2-1 winnen van Wolverhampton Wanderers. Leicester stijgt daardoor naar de veilige 17e plek en duwt daarmee Everton in de degradatiezone.