ADO pakt na nieuw lichtdrama nog punt tegen Jong PSV

Joris Kaper • 00:23, 20-04-2022 / Laatste Update: 07:07, 12-12-2023

In de Keuken Kampioen Divisie heeft ADO Den Haag dinsdag 1 punt gepakt in het resterende gedeelte van het duel tegen Jong PSV: 2-2. Het duel werd op 11 maart gestaakt wegens problemen met de verlichting.

En geloof het of niet: dinsdag waren er weer problemen met de verlichting bij ADO. De lampen van 1 lichtmast in het Cars Jeans Stadion stopten er tijdens de warming-up mee. Kort voor de aftrap floepten de lichten gelukkig weer aan, waardoor de resterende 64 minuten uitgespeeld konden worden.

Twee treffers Thomas Verheydt

Het duel van dinsdag werd hervat met een 0-1 stand voor de uitploeg. Thomas Verheydt schoot kort na rust de 1-1 binnen voor ADO, maar Nigel Thomas zette Jong PSV opnieuw op voorsprong. Dankzij de 29e competitiegoal van Verheydt hield ADO Den Haag toch een punt over aan de wedstrijd. In de blessuretijd was Ricardo Kishna nog dicht bij de 3-2 voor de thuisclub.

ADO blijft 6e

Door het gelijkspel staat ADO met 63 punten op de 6e plek in de Keuken Kampioen Divisie. Jong PSV staat 12e met 41 punten.