📸 | Ajax-trainer Maurice Steijn zou wéér op Ibiza zijn
i

PRO SHOTS / Toon Dompeling

📸 | Ajax-trainer Maurice Steijn zou wéér op Ibiza zijn

Bart van der Wijst • 18:44, 14-10-2023 / Laatste Update: 19:58, 08-01-2024

Ajax verkeert in flinke problemen in de Eredivisie. De kwakkelende ploeg staat 16e met slechts 5 punten uit 6 duels. Werk aan de winkel dus voor trainer Maurice Steijn, zou je zeggen. Maar Steijn lijkt bezig met hele andere dingen. De trainer zou opnieuw naar Ibiza zijn gevlogen.

De vorige keer dat Steijn op vakantie ging, werd er best wel kwaad op gereageerd vanuit de Ajax-aanhang. Steijn ging toen naar Ibiza omdat er niet veel spelers van de A-selectie overbleven om mee te trainen vanwege de interlands. Wellicht is dit nu weer het geval. "We hadden zelfs te weinig spelers om een oefenwedstrijd in te plannen. Ik ben dus even weggeweest", zei hij voor de wedstrijd met FC Twente, die uiteindelijk met 3-1 verloren ging.

Biba

Er gingen al wat geruchten dat Steijn opnieuw op Ibiza was. Dochter Biba deelde een foto vanuit het vliegtuig met Ibiza als locatie erbij. Zaterdag kwam daar een Instagram-story van mokumsuicidesquad bij. Daarop stond Ajax-trainer Maurice Steijn op het strand. Het is niet duidelijk of die foto van afgelopen dagen is. Als Steijn bij zijn volgende interview een kleurtje heeft, dan kan dit een verklaring zijn.