Almere City of toch NAC? Op deze tv-zender kan je kijken naar de strijd om de nacompetitie
i

Pro Shots

Almere City of toch NAC? Op deze tv-zender kan je kijken naar de strijd om de nacompetitie

Eimert Pruis • 14:21, 03-04-2023 / Laatste Update: 06:43, 12-12-2023

Almere City-fans en NAC-supporters zitten maandagavond in hoogspanning. Wie bemachtigt het felbegeerde ticket voor de nacompetitie? Almere City speelt tegen Jong FC Utrecht en bij winst is het feest in Almere. Check hieronder waar je deze wedstrijd live kan volgen.

Als Almere niet wint van Jong FC Utrecht (dus het wordt gelijk of Jong Utrecht wint) dan staat Breda op z'n kop. NAC wint dan niet de 3e periode, maar mag wel de nacompetitie in. PEC Zwolle wordt dan periodewinnaar, maar omdat PEC al een periode op zak heeft schuift die door naar nummer 2 in de 3e periode NAC. Dus bij puntenverlies van Almere is er ook feest bij PEC. Het Bronzen Schild gaat die kant op en ook weer flink wat centjes.

Hier kijk je live naar Almere City - Jong FC Utrecht

Almere City tegen Jong FC Utrecht begint maandagavond om 20.00 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar, als je er live bij wil zijn. Wil je de wedstrijd live op tv zien, dan moet je bij ESPN zijn. 10 minuten voor de aftrap begint de uitzending. De overige wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie zijn niet op tv te zien.

Programma Keuken Kampioen Divisie maandagavond 20.00 uur

Almere City - Jong FC Utrecht

Jong Ajax - FC Dordrecht

Jong AZ - De Graafschap

Jong PSV - Roda JC

Lees ook: Nog geen periodetiteluitreiking in de KKD: Almere - Jong Utrecht afgelast